Ajankohtaista
  Pirkanmaan kuntalinkit
  Linkkilista

Ajankohtaista

Yhdistyksen uutena asiamiehenä on vuoden 2017 alusta aloittanut Juha-Matti Ala-Laurila. Muutoksen myötä yhdistyksen yhteystiedot ovat muuttuneet.

Sähköpostiosoite on vaihtunut muotoon info[at]pirkanmaanvirkistysalueyhdistys.fi. Uusi postiosoite on PL 38, 39101 Hämeenkyrö. Myös puhelinnumero on niin ikään muuttunut ja on jatkossa 040 5657 277.

Palvelu toimii uusimmissa selaimissa, eikä vaadi selaimeen lisäosien asennuksia. Karttapalvelu toimii myös tableteissa ja puhelimissa. Palvelun toiminnoissa on mm. oman sijainnin paikannus, matkan ja pinta-alan mittaus sekä paikan merkintä. Aineistona palvelussa ovat ilmakuvat, maastokarttoja ja Pirkanmaan kuntien ulkoilu- ja retkeilyreitit. Päivityksen yhteydessä Tampereen kaupunkiseudun reitit ym. on ajantasaistettu kevään 2015 tasolle.

Mansite server